Berg Elite


BERG Trampoline Elite Inground Rond met Net Deluxe XL
BERG Trampoline Elite rond met net Deluxe XL
BERG Trampoline Elite Vlakgrond grijs
BERG Trampoline Elite groen of grijs met deluxe net
BERG Trampoline Elite Inground met Deluxe Net
BERG Trampoline Elite InGround Sport groen of grijs
BERG Trampoline Grand Elite ovaal 345 x 520 cm grijs Inground
BERG Trampoline Grand Elite ovaal 345 x 520 cm grijs Inground incl. net
BERG Trampoline Grand Elite ovaal 345 x 520 cm grijs Regular incl. net
BERG Trampoline Ultim Elite 300 x 500 cm met net Deluxe XL incl. ladder
BERG Trampoline Ultim Elite Vlakgrond 300 x 500 cm

BERG Elite trampoline

De BERG Elite+ trampoline vertegenwoordigt de allerbeste kwaliteit en de beste keuze van BERG trampoline. Alleen de hoogste kwaliteit, sterkste en veiligste materialen worden gebruikt bij de fabricage van de BERG Elite+, zodat de trampolines een zeer hoog veiligheidsniveau kunnen bieden. Zo hebben de framebuizen een wanddikte van 2 mm en zijn ze bij de BERG Elite+ van binnen en van buiten volledig gegalvaniseerd. Bovendien maakt BERG Toys bij de productie van de BERG Elite+ gebruik van nieuwe unieke veren, de Goldspring+ veren!

Deze bouwen langzaam energie op. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot de BERG Favorit of Champion, veiliger, hoger en met meer comfort kunt springen op de BERG Elite+. De vulling van de beschermrand van de BERG Elite+ wordt nog steeds met de hand gemaakt door experts in Nederland. Het veiligheidsnet en het springnet zijn uiterst sterk en soepel. En dus is de beste kwaliteit gegarandeerd met de Elite+. Bovendien voldoet de BERG Elite+, net als alle Berg producten, uiteraard aan alle wettelijke eisen. De BERG Elite+ kan ook gebruikt worden voor professioneel gebruik, omdat hij duurzamer is dan de Champion of Favorit trampoline bij veelvuldig gebruik. De Elite+ trampoline is verkrijgbaar in zowel groen als rood. De BERG Elite+ is verkrijgbaar in de maten 270 cm, 330 cm, 380 cm en 430 cm. Bovendien is de Elite+ ook verkrijgbaar in de Tattoo-versie. De BERG Elite+ is nu ook beschikbaar als een InGround model. Hierdoor is de BERG Elite+ geschikt om in de grond te zakken. De InGround trampoline uit de Elite-serie wordt geleverd met een hoogwaardige beschermrand en is verkrijgbaar in verschillende maten, net als de gewone trampolines uit de Elite-serie van Berg, die ook een veiligheidsnet hebben. BERG geeft u 10 jaar garantie op uw Berg Elite trampoline. Andere BERG producten, zoals trampolines uit de Champion of Favorit series, vindt u natuurlijk hier in onze winkel. Al onze Berg trampolines hebben een beschermrand en een veiligheidsnet is ook als optie verkrijgbaar. U kunt bij ons ook andere producten voor uw Berg trampoline krijgen, zoals een ladder, een afdekhoes of de veiligheidsrand en het veiligheidsnet voor achteraf montage.

Recent Posts

link to BERG Champion

BERG Champion

BERG Trampoline Champion met Net Deluxe BERG Trampoline Grand Champion ovaal groen, grijs of zwart met net BERG Trampoline Ultim Champion rechthoekig 220 x 330 cm zwart incl. net Deluxe BERG...